+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>About>Gambar Company

Babagan awake dhewe

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (singkatan saka Taihua Petro) minangka pemasok peralatan petroleum profesional kanggo industri minyak & gas global. Taihua Petro darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan lan produk kanthi kualitas luwih dhuwur kanggo klien ing saindenging jagad. Kita dadi anggota CCOIC (Chamber of International Commerce China) lan CCPIT (China Counci kanggo Promosi Perdagangan Internasional).

Taihua Petrol dununge ing lapangan minyak paling gedhe nomer loro ing China- Shengli oilfield sing uga dadi basis manufaktur peralatan minyak bumi paling gedhe ing China. Produk utama kalebu komponen & aksesoris rig pengeboran, alat penanganan, alat kontrol sumur, senar bor, alat mancing, bahan produksi, pompa lumpur triplex lsp. Kabeh produk kasebut ana ing API, sertifikasi GOST. Kita uga melu aksesoris pengeboran sumur banyu sing berkualitas kaya batang bor sumur banyu, bit tricone, Casings Stainless Steel, layar Johnson, palu & Bit DTH, lsp.

Liwat upaya terus-terusan para staf, Kita wis nyedhiyakake produk menyang perusahaan minyak bumi global lan kontraktor pengeboran ing Timur Tengah, Afrika Lor, Amerika Selatan, Asia Timur Tengah lan sawetara negara liyane. Amarga "layanan profesional, rega kompetitif, produk luwih dhuwur, Pangiriman cepet", kita dadi sawetara pemasok sing ditugasake lan nggawe kemitraan strategis karo dheweke.

Nggawe "Fokus karo keprihatinan klien, nyedhiyakake layanan lan produk sing paling kompetitif & berkualitas tinggi, nggawe nilai jangka panjang kanggo klien minangka misi TAIHUA, kita duwe komitmen kanggo dadi mitra sing paling bisa dipercaya kanthi win-win!

Efisiensi biaya, efisiensi tinggi, perawatan murah lan kehandalan minangka fitur utama pasokan lan apa wae proyek sampeyan, lokasi sampeyan, sampeyan bisa ngandelake janji kualitas, keamanan lan kinerja!