+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

Pengeboran ADNOC lan Helmerich & Payne mlebu perjanjian kerangka kanggo ngaktifake efisiensi wutah lan mbukak kunci

Wektu: 2021-12-31 Hit 11

ADNOC Drilling Company lan Helmerich & Payne, Inc. bebarengan ngumumake finalisasi saka Rig Enablement Framework Agreement, streamlining operasi ADNOC Drilling, ngurangi biaya lan mbangun nilai pemegang saham.

Persetujuan Framework bakal maju kinerja operasional rig tanah ADNOC Drilling, uga ndhukung rencana pertumbuhan lan ekspansi sing ambisius. Fokus kanggo ningkatake efisiensi pengeboran lan mbukak kunci tabungan operasional, Persetujuan Framework dibangun saka Perjanjian Pembelian Aset lan Persetujuan Cornerstone IPO sing diumumake tanggal 8 September 2021, luwih nguatake aliansi strategis antarane Pengeboran ADNOC lan H&P.

Abdulrahman Abdullah Al Seiari, CEO saka ADNOC Drilling, ujar: "Perjanjian Kerangka Pengaktifan Rig sing diumumake dina iki minangka evolusi alami saka aliansi strategis kita karo lintasan pertumbuhan H&P lan ADNOC Drilling. Kanthi nuduhake praktik paling apik global lan luwih ngoptimalake armada rig kelas donya, persetujuan iki ngisi keuntungan kompetitif ADNOC Drilling sing signifikan, supaya kita bisa nggunakake lan nguatake posisi utama minangka perusahaan pengeboran nasional paling gedhe ing Timur Tengah lan siji-sijine pengeboran nasional. perusahaan sing nawakake layanan sumur wiwitan nganti rampung. Keuntungan efisiensi sing diasilake bakal ningkatake keunggulan operasional, lan uga menehi nilai sing luwih gedhe kanggo para pemegang saham.

John Lindsay, Presiden lan CEO H&P komentar, "Kita bungah babagan aliansi karo ADNOC Drilling. Investasi landasan kita ing IPO ADNOC Drilling ndhukung eksekusi strategi pertumbuhan internasional kita kanggo nyedhiyakake modal tambahan ing njaba AS lan minangka bukti kapercayan kita babagan apa sing bisa ditindakake dening ADNOC Drilling lan H&P bebarengan. Finalisasi Rig Enablement Framework Agreement saiki menehi kesempatan luwih akeh kanggo mbangun hubungan strategis iki lan nggabungake kemampuan kita kanggo ngasilake kinerja operasional sing luar biasa.