+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

Casing Baja ERW, Bit Bor Tricone dikirim menyang Klien Ethiopia

Wektu: 2021-01-20 Hit 37

Pangiriman kanggo casing wuta ERW, bit bor silikon menyang klien Ethiopia rampung bubar. Klien kasebut melu ngebur sumur banyu ing Ethiopia lan negara-negara Afrika liyane. Iki dudu pisanan kanggo klien supaya pesen kaya ngono saka kita.

Kasir wuta ERW diproduksi miturut standar ASTM A53 kanthi ujung beveled. Bit trrylic kalebu 12-1 / 4 '' & 17-1 / 2 '' & 20 '' kanggo formasi sing angel banget

Taihua Petro ora mung menehi solusi ing industri minyak & gas, nanging uga ing industri pengeboran sumur banyu.


图片 7
图片 9