+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

F-1600 Pengeboran Mud Pump Unit

Wektu: 2021-01-27 Hit 16

Taihua Petro China - pemasok peralatan pengeboran profesional lan alat kanggo industri pengeboran sumur minyak / gas & banyu nembé ngirimake rong set (2) F-1600 (tenaga input dirating: 1600HP kanthi tekanan kerja maksimal: 5000psi) unit pompa lumpur pengeboran kanggo klien ing Amerika Selatan.

Unit pompa lumpur sing dikirim dilengkapi sistem pengisian, motor listrik, luncur lsp.

Taihua Petro mesthi seneng banget yen sampeyan kepengin nuntut apa gedhe utawa cilik!

QQ Gambar 20210127102137
QQ Gambar 20210127102143