+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

F-350 Triplex Mud Pump Unit kanggo Klien Argentina

Wektu: 2020-12-16 Hit 19

Thanks kanggo kinerja tim Taihua sing apik, sawise negosiasi komersial & teknis karo klien Argentina, Taihua Petro pungkasane mlebu kontrak kanggo nyedhiyakake rong (2) unit pompa lumpur Triplex F-350 sajrone September 2020. Unit pompa lendhut yaiku paket lengkap kalebu mesin diesel, selip, sistem pengisian daya. Klien tuku pompa kasebut kanggo ngganti sing lawas. Unit pompa lumpur kasebut saiki lagi diadili lan dipasang pungkasan lan bakal dikirim pungkasan Desember 2020.

Klien minangka pengeboran & ngerjakake kontraktor ing Argentina, kanthi luwih saka sepuluh rig bisa digunakake kanthi lokal. Taihua Petro bakal nembus luwih akeh ing pasar Amerika Selatan.

Taihua Petro, Mitra unggul sampeyan bakal mesthi bebarengan karo sampeyan kanggo menehi solusi khusus kanggo industri minyak & gas.

图片 4