+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

F-800 Triplex Drilling Mud Pump Unit kanggo Klien Timur Tengah

Wektu: 2021-01-20 Hit 19

Loro (2) set paket pump mud F-800 paket lengkap sing pungkasane dites lan ditugasake ing halaman pabrik Taihua. Unit pompa lendhut kalebu mesin diesel CAT, skid, sistem pengisian daya, lsp. Pesenan iki kanggo klien kita ing Timur Tengah, digunakake kanggo rig pengeboran seluler.

Klien iki ketat banget karo kualitas. Pamriksa pihak kaping 3 ditindakake sajrone proses produksi & pengujian kanggo njamin kabeh kebutuhan klien.

Apa sing dijanjekake ora mung kualitas, nanging uga nanggepi cepet sing bisa diwenehake kapan klien butuh.


图片 5
图片 6