+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

Hunting PLC mbentuk JV karo Jindal SAW Limited India

Wektu: 2021-12-31 Hit 8

Klompok layanan energi internasional Hunting PLC sarujuk kanggo mbentuk usaha patungan anyar 49%:51% karo Jindal SAW Limited, konglomerat India. Persetujuan kasebut nggawe kemitraan kerja sing luwih cedhak ing antarane rong bisnis kasebut, sawise mbentuk aliansi strategis ing 2019 nalika Hunting lan Jindal wiwit kerja sama kanggo ngembangake pasar OCTG kanthi cepet ing India.

Ing syarat-syarat persetujuan joint venture, Hunting lan Jindal bakal mbangun fasilitas threading sambungan premium khusus ing provinsi Nashik, cedhak karo operasi pabrik baja Jindal sing ana, kanthi tapak manufaktur 130,000sqft sing diusulake. Fasilitas kasebut ditargetake bisa digunakake ing pungkasan taun 2022, kanthi telung jalur benang ditugasake sajrone wektu kanthi kapasitas taunan 50,000 metrik ton. Fasilitas kasebut bakal digunakake kanggo kabeh karya manufaktur sing wis dibangun lan diantisipasi yen usaha kasebut bakal nggunakake staf c.100 yen wis operasional.

Mitra usaha patungan bakal nyumbang nganti awis $6.0 yuta dhisikan, miturut proporsi kepemilikan saham sing kasebut ing ndhuwur, kanthi dana tambahan sing bakal disumbang liwat silihan lan/utawa arus kas sing diasilake saka usaha patungan.

Usaha patungan kasebut nyedhiyakake platform bebarengan kanggo pertumbuhan sing signifikan ing India, kanthi sambungan premium Hunting ditunjuk minangka konten lokal, amarga bakal diprodhuksi ing njero.
Minangka bagéan saka persetujuan komersial karo Jindal, Hunting bakal menehi lisensi threading sambungan premium kanggo joint venture.

Jim Johnson, Kepala Eksekutif Hunting, ujar "Pasar OCTG India nyedhiyakake potensial wutah sing signifikan kanggo Hunting. Kita seneng wis mlebu perjanjian usaha patungan iki karo Jindal, sing nggunakake hubungan kerja sing apik sing wis dibangun wiwit taun 2019.