+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

Pesenan Casing Daya Casing Hidrolik kanggo Klien Eropa Rampung

Wektu: 2021-01-20 Hit 14

Thanks kanggo kapercayan klien marang Taihua Petro, ing wiwitan Desember 2020, Taihua nampa pesenan tuku kanggo patang (4) set power casing hidrolik tong saka klien Eropa. Klien minangka kontraktor pengeboran lokal kanggo minyak & gas.

Tongkat listrik casing dilengkapi unit tenaga hidrolik, tongkat serep, sistem rekor torsi sesuai karo kebutuhan klien. Tong casing power iki cocok kanggo casing ukuran 5-1 / 2 ", 7", 9-5 / 8 ", 13-3 / 8". Tong daya kanthi lengkap memenuhi arahan standar API & CE. Tong power casing wis dikirim nalika pertengahan Januari 2021.

Taihua Petro mesthi seneng nulungi pitakon apa wae sing gedhe utawa cilik!


图片 1
图片 4
图片 2
图片 3