+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News

NEWS

Pabrik Anyar Taihua kanggo Casing & Layar UPVC dibukak

Wektu: 2020-12-16 Hit 35

Kanggo nggedhekake bisnis industri pengeboran sumur banyu, kita wis nandur modhal pabrik anyar sing nggawe spesialisasi manufaktur casing & Layar UPVC, pabrik kasebut duwe lini produksi lengkap wiwit saka casing UPVC OD110mm-OD630mm, uga duwe lokakarya kapisah kanggo nggawe utas lan slot . Utas & slot bisa disesuaikan.

Casing UPVC umume digunakake kanggo ngebur sumur sumur banyu. Keuntungane luwih akeh tinimbang pipa baja tradisional, kayata bobote entheng, umure dawa, instalasi gampang lsp. Kita wis ngirim casing upvc menyang klien ing Australia, Papua New Guinea lan sawetara negara liyane.

Taihua Petro ora mung menehi solusi ing industri minyak & gas, nanging uga solusi kanggo pengeboran sumur sumur banyu!

图片 1

图片 2
图片 3