+ 86-546-8531366

[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Babagan Kita

Read More

VIDEO

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (singkatan saka Taihua Petro) minangka pemasok peralatan petroleum profesional kanggo industri minyak & gas global. Taihua Petro darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan lan produk kanthi kualitas luwih dhuwur kanggo klien ing saindenging jagad. Kita dadi anggota CCOIC (Chamber of International Commerce China) lan CCPIT (Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional).

                       

Taihua Petrol dununge ing lapangan minyak paling gedhe nomer loro ing China- Shengli oilfield sing uga dadi basis manufaktur peralatan minyak bumi paling gedhe ing China. Produk utama kalebu komponen & aksesoris rig pengeboran, alat penanganan, alat kontrol sumur, senar bor, alat mancing, bahan produksi, pompa lumpur triplex lsp. Kabeh produk kasebut ana ing API, sertifikasi GOST. Kita uga melu aksesoris pengeboran sumur banyu sing berkualitas kaya batang bor sumur banyu, bit trisikon, Casings Stainless Steel, layar Johnson, palu & Bit DTH, lsp.

Produk Panas


Napa Pilih Taihua Petro Minangka Panyedhiya

Hotline Layanan: + 86-546-8531366
Pengalaman Profesional
Pengalaman Profesional

15+ taun pengalaman profesional ing peralatan petroleum sing nyedhiyakake lan manajemen proyek karo klien global..Kami bisa menehi solusi sing paling cocog lan khusus kanggo sampeyan.

Read More
Kontrol Kualitas sing Ketat
Kontrol Kualitas sing Ketat

Pemeriksaan sing ketat ditindakake ing kabeh proses produksi saben order lan pengujian sadurunge dikirim. Inspeksi pihak kaping 3 kaya SGS utawa BV bisa uga kasedhiya miturut panjaluk sampeyan.

Read More
Pengirangan Wektu & Biaya
Pengirangan Wektu & Biaya

Tanggepan Cepet & Profesional, Layanan & Produk Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif & Pengiriman Cepet minangka standar kanggo ngawula saben klien. Pilih Taihua Petro kanggo nyuda Biaya ngebur & Penawaran kanthi Kompetitif.

Read More
Solusi Pengiriman / Pangiriman Superior
Solusi Pengiriman / Pangiriman Superior

Taihua Petro duwe staf logistik dhewe kanthi pengalaman sugih ing pengepakan & pengiriman kargo. Kita bisa ngatur solusi pengiriman sing paling cukup kanggo sampeyan babagan udara, sepur, pangiriman laut.

Read More

REKA KOMENCathetan: Kabeh informasi kasebut ora kudu diisi kanggo entuk penawaran. Nanging, formulir sing luwih lengkap yaiku, luwih becik kita bisa ngladeni panjaluk lan ngolah pesenan saka kutipan iki.

Entuk Kutipan